Ни температура изнад 35 степени није спречила библиотекаре Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис“ и волонтере Канцеларије за младе да се нађу међу садашњим и будућим читаоцима. Акција „Одмор уз књигу“ успешно је спроведена у петак, 14. августа 2015. године, на Градским базенима од 10 до 14 часова.

1

За најмлађе организоване су креативне радионице, слагалице и квиз знања где је награда била бесплатно чланство у Библиотеци. Изложени су најновији наслови књига за децу и одрасле, подељени флајери о делатности установе и могућностима за бесплатно чланство које имају предшколци и прваци, одлични ђаци, старији од 65 година, незапослени, добровољни даваоци крви и лица са посебним потребама.

2 3

Изласком из својих просторија Библиотека настоји да што већи број грађана упозна са богатим књижним фондом и бројним повластицама за упис. Акција је наишла на одобравање великог броја суграђана који су библиотеку доживели на другачији начин.

4 5 6

Првим овогодишњи излет на отворено Градској библиотеци свесрдно су помогли осим волонтера Канцеларије за младе и радници Спортског центра „Младост“ који ће бити награђени бесплатним чланским картама.

7 8 9