Све трубе света трубиће од 2013 12. са?т августа као једна, српска и драгачевска. Тако је већ пола века. У сусрет јубиларном Сабору трубача у Гучи, Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ је из богате архиве Завичајног одељења издвојила део cheap NFL jerseys материјала и изложила га у Одељењу за одрасле читаоце у Дому културе. Аутор изложбе под називом „Мелодије трајања“ wholesale jerseys је библиотекар Оливера Недељковић. Изабране су фотографије првих победника, плакати, бројне књиге и каталози, визуелна грађа на компакт дисковима који „говоре“ о свим трубама Драгачева и времену у коме је Сабор растао и ширио се.

Један од оснивача Сабора, књижевник Бранко В. Радичевић поводом отварања 30. трубачког wholesale mlb jerseys надметања је рекао: Hei, „Све се изгледа мења. Сабор остаје исти, Сабор је чудо над чудима“. Изгледа cheap jerseys да „C” то чудо и даље wholesale MLB jerseys траје у још јачем сјају. А недавно преминули књижевник Мома Капор је записао: „Народ којиу има овакву музику не може да пропадне, све и да хоће.“

Трубиће трубе, дан ће се наставити на ноћи, певаће се и играти у Гучи за све добронамерне и жељне изворног звука. Оно што остаје после Сабора је написана реч, фотографија, а све то се сабира Xin у Завичајном одељењу Библиотеке.