Које се ђаконије „кувају у Седмом краљевству“ на Великој сцени Дома културе у петак, 6. априла 2012. године, захваљујући Биљани Костантиновић и Драгану Пешићу, глумцима краљевачког позоришта, сазнало је око 600 малишана чачанских основних школа. У „куварским“ и глумачким мајсторијама уживали су и предшколци из Заблаћа, ученици четвороразредне школе и Паковраћу и највреднији читаоци општинске библиотеке у Гучи.

Задовољство да са чачанском публиком први пут гледа представу имала је и Гордана Тимотијевић из Краљева, аутор романа „Седмо краљевство“. Њену жељу да им се догодовштине веселе куварице допадну, као и да и даље што више читају, најмлађа публика са задовољством је поздравила.

Књига из које је Биљана Костантиновић „преузела“ рецепте за кување у Седмом краљевству, награђена је у Лазаревцу  на Фестивалу хумора за децу „Сребрним Гашиним пером“ а представа је на Змајевим дечијим играма заузела истакнуто место.

Музику за „Седмо краљевство“ урадио је Раде Кубуровић, композитор из Краљева, а специјалне костиме израдио је костимограф Стефан Савковић.