Градска библиотека “Владислав Петковић Дис” обавештава јавност да је процес ревизије библиотечког фонда окончан у Позајмном, Дечјем и Научном одељењу и да од четвртка 16. јуна 2016. године та одељења Библиотеке настављају редован рад са корисницима. Позајмно одељење за одрасле и Дечје одељење радиће у две смене од 7,30 до 19 часова, док ће Научно одељење радити у једној смени 7,30 до 14,30 часова до петка 17. јуна. Субота 18. јун редовни је радни дан за ова одељења, као и за Читаоницу за дневну штампу, од 8 до 13 часова.

Библиотека се захваљује свим корисницима на стрпљењу и надамо се да законска обавеза ревизије, која се ради најмање једном у десет година, није значајније пореметила читалачке навике и планове наших суграђана.

Уједно подсећамо да, као и претходних година, одлични ученици основних и средњих школа у општини Чачак на крају ове школске године могу да искористе посебну погодност и бесплатно се учлане у Дечје, односно Позајмно одељење. Све што је потребно јесте да дођу у Библиотеку са сведочанством или ђачком књижицом.