Чланови драмске секције Економске школе, са својим професорима Јасмином Обренић и Татјаном Пајић, представили су публици делове романа „Све је у реду”, наше познате списатељице Јасминке Петровић. Програм је одржан 26. децембра у Великој сали Градске библиотеке.

Теме које Јасминка Петровић представља у овој књизи су: вршњачко насиље, дискриминација, несређени породични проблеми, личне несреће, болест и још много недаћа које могу задесити младе. У уводном обраћању професор Јасмина Обренић је рекла: „Сви знамо колико је одрастање тешко и са колико проблема и брига се млади данас сусрећу. Јунаци ове књиге не прихватају таму и тескобу, већ бирају љубав, слободу и победу. Порука ове књиге је да млади не треба да буду сами са својим проблемима и бригама, већ да увек потраже помоћ и подршку од своје породице, наставника и пријатеља.”

Она је додала: „Слобода је када живимо свој живот, а не неки туђи. Без обзира на све бриге, ипак на крају све буде у реду.”

Велика сала Градске библиотеке била је мала да прими све заинтересоване грађане. Публика је била одушевљена ентузијазмом, талентом и емоцијама које су изнели ученици драмске секције.