Селена,  Јован, Алекса, Марија Бунарџић, Марија Ашанин, Јелена,  Вукашин, Наташа, Сара и Милица, чланови драмске радионице „ПРозориште“ КУД „Абрашевић“ из Краљева одушевили су 14. децембра 2010. године више од 800 чачанске деце модерном бајком „Принцеза Фина и још понеки“ . Краљевачке малишане осим вршњака из чачанских основних школа гледала су и деца из Заблаћа, Доње Трепче, Вранића, Прислонице, Слатине и Гуче.         „Принцеза фина “ награђена је бурним аплаузом који је изражавао подршку и солидарност малим Краљевчанима да лакше поднесу последице које су их задесиле у новембарском земљотресу.

„Цецилијине чаробне крофне“ у извођењу Биљане Костантиновић, првакиње краљевачког позоришта биле су уистину чаробне. На великој позорници чачанског Дома културе летело је брашно и месило се тесто, па је само недостајало да се крофне у сласт једу.

Ове две представе за децу, које су већ вишеструко награђиване званичним наградама на фестивалима у Србији, а још више дечјим аплаузима, поклон су Градксе библиотеке деци Чачка поводом Дана библиотекара Србије и Дана града, па је то био повод да малишане поздрави и зажели им срећне предстојеће празнике и председник скупштине града Вељко Неговановић.

Ипак више од речи говориће фотографије са чачанске премијере „Принцезе фине и још понеког“ и „Цецилијиних чаробних крофни“