Поводом 51. Дисовог пролећа, Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ и Одбор Дисовог пролећа расписују

3. КОНКУРС ЗА НАЈБОЉУ ДИГИТАЛНУ ФОТОГРАФИЈУ
ученика основних и средњих школа Моравичког округа, на тему

МОЈ СВЕТ

Фотографије ће се оцењивати у две категорије: 1) три најбоље фотографије ученика основних школа; 2) три најбоље фотографије ученика средњих школа. Награђени аутори биће проглашени на изложби најбољих фотографија у мају 2014. године, приликом чега ће бити додељене и пригодне награде.

Услови:

  • конкурс је отворен за ученике школа Моравичког округа
  • фотографије морају садржински одговарати прописаној теми конкурса
  • ученици појединачно могу послати до три (3) фотографије на конкурс
  • на конкурс се могу слати искључиво фотографије у дигиталној форми, путем електронске поште fotografija@cacak-dis.rs или личним достављањем у просторијама Библиотеке у Чачку на компакт диску или флеш меморији.

Уз фотографије ученици достављају и пријаву која садржи име и презиме аутора, адресу електронске поште, контакт податке, назив школе и одељења које похађају. Пријаве са фотографијама могу бити послате електронском поштом на адресу fotografija@cacak-dis.rs или лично у просторијама Библиотеке у Чачку, ул. Господар Јованова 6. Фотографије ће бити сачуване у дигиталној архиви Завичајног одељења.

Крајњи рок за слање фотографија на конкурс је 23. април 2014.

Текст конкурса објављен је на веб сајту Градске библиотеке Чачак, www.cacak-dis.rs. Додатне информације потражите на fotografija@cacak-dis.rs или на телефон 032/222-098.